Wishful Wednesday #11

wishful-wednesday

Beberapa minggu hiatus dari meme ini dan kembali lagi hari ini. Pos terakhir tgl 21 May 2014.
Jadi, pada minggu yang biasa-biasa ini, saya memiliki 2 buku untuk dijadikan Wishlist.
Buku yang menjadi Wishlistku minggu ini adalah:

LANDLINE by Rainbow Rowell

18081809
Georgie McCool knows her marriage is in trouble. That it’s been in trouble for a long time. She still loves her husband, Neal, and Neal still loves her, deeply — but that almost seems besides the point now.

Maybe that was always besides the point.

Two days before they’re supposed to visit Neal’s family in Omaha for Christmas, Georgie tells Neal that she can’t go. She’s a TV writer, and something’s come up on her show; she has to stay in Los Angeles. She knows that Neal will be upset with her — Neal is always a little upset with Georgie — but she doesn’t expect to him to pack up the kids and go home without her.

When her husband and the kids leave for the airport, Georgie wonders if she’s finally done it. If she’s ruined everything.

That night, Georgie discovers a way to communicate with Neal in the past. It’s not time travel, not exactly, but she feels like she’s been given an opportunity to fix her marriage before it starts . . .

Is that what she’s supposed to do?

Or would Georgie and Neal be better off if their marriage never happened?

~~~
To be honest, Rainbow is new author for me. I’m currently reading her book, Eleanor & Park. And i’m in love with that. I’m in love with the author’s narrative voice.
Because of Eleanor&Park, i’m curious about all Rainbow books and just found out that she’s has new book. The title is Landline. Maybe, this book is the most anticipated book this year.
So do i, i always looking for all Rainbow books. Only Eleanor&Park that have been published by Indonesia publisher. And i only have Fangirl (e-book version) and Eleanor & Park (Indonesia version, paper back).
This book was on my wishlist for a long time. Why?
I’ve read the synopsis (behind the book) and curious about it. Besides that, Rainbow is my favorite author. As a fans, we need to collect all our favorite author, right?

 

Girls in the Dark by Akiyoshi Rikako

22432940

Apa yang ingin disampaikan oleh gadis itu…?

Gadis itu mati.

Ketua Klub Sastra, Shiraishi Itsumi, mati.
Di tangannya ada setangkai bunga lily.

Pembunuhan? Bunuh diri?
Tidak ada yang tahu.
Satu dari enam gadis anggota Klub Sastra digosipkan sebagai pembunuh gadis cantik berkarisma itu.

Seminggu sesudahnya, Klub Sastra mengadakan pertemuan. Mereka ingin mengenang mantan ketua mereka dengan sebuah cerita pendek. Namun ternyata, cerita pendek yang mereka buat adalah analisis masing-masing tentang siapa pembunuh yang sebenarnya. Keenam gadis itu bergantian membaca analisis mereka, tapi….

Kau… pernah berpikir ingin membunuh seseorang?

~~~
Actually, this book isn’t my cup of tea. But i’ve read Wishing Her To Die (Also published by Penerbit Haru), and pretend to like this genre and finally i’m really in love with this genre.
So why i likes this book?
Of course because the mystic cover. That cover makes me so so so curious about the plot, theme, and many more. Anddd.. also the behind book synopsis. Pluss.. A lot of my friends gave 4-5 stars at goodreads! So…  what makes you not curious about this book ya?
Breaking news!!
Today is special post, because the host @Bookstoshare held a giveaway.
#Luckbemine
Caranya gampaaaang banget, dan giveaway ini hanya berlangsung satu hari lho (16 Juli 2014), jadi yuuuk buruan ikutan 🙂
1. Buat postingan Wishful Wednesday di blog. Gak harus blog buku, kok, yang penting di blog.
2. Postingan tersebut harus berisi tentang wishlist buku kamu (boleh lebih dari satu buku), serta alasan mengapa kamu pengen buku tersebut. Jangan lupa cantumkan cover dan sinopsis.
3. Buku tersebut harus tersedia di bukabuku.com, karena sponsornya menggunakan toko buku online tersebut, dan harga maksimal (ongkir tidak termasuk) adalah Rp 100.000. Yah, karena di tokbuk tersebut selalu ada diskon 15%, jadi nyerempet Rp 100.000 dikit gak papa deh…
4. Setelah posting, masukan link tersebut ke linky yang tersedia. Lalu pemenang akan dipilih menggunakan random.org, hanya ada satu orang pemenang dan satu blog hanya memasukkan satu link dan satu post.
5. Giveaway hanya berlangsung selama 1 hari, Rabu tanggal 16 Juli 2014. Linky post dapat disubmit pada jam 09.00 WIB dan link terakhir ditunggu sampai jam 23.59 WIB. Peserta yang sudah membuat post tapi tidak memasukan link ke linky dianggap gugur.
6. Pengumuman pemenang diumumkan hari Jumat tanggal 18 Juli 2014. Pemenang diberi waktu konfirmasi 2×24 jam melalui email nurauliafina@gmail.com, bila tidak mengirimkan email apapun, akan dipilih pemenang lainnya.
7. Pemenang juga harus memasukan buku tersebut ke dalam Buying Monday bulan Juli 2014 yang di-host oleh Aul @ The Black in The Book.
Advertisements